Notícies Infermeres

Reclamació del complement dedicació exclusiva per al personal d’infermeria de l’ICS

Escrit el 25/02/2022
Octavi Rodriguez Blanco

Reclamació judicial del complement retributiu de Dedicació Exclusiva (5.131,28 €/anuals) de la mateixa manera que ho cobren els metges des de l’any 2006.

Reclamació dirigida al personal d’infermeria de l’ICS dels àmbits d’atenció primària i d’atenció hospitalària, amb nomenament estatutari fix o temporal.

El procediment a seguir s’iniciarà amb la presentació d’una reclamació prèvia administrativa davant l’ICS i posteriorment amb demandes individuals davant els Jutjats del Contenciós-administratiu de les quatre demarcacions provincials de Catalunya.

Import provisió de fons:

Afiliades: 15 €  / No afiliades: 45 €

El total de provisions de fons o superarà els 50 € (afiliades) o els 85 € (no afiliades) incloent-hi la reclamació contenciós-administrativa, a part de les costes per l’escriptura de poders i els procuradors dels tribunals que es reduiran al màxim possible.

El procés anirà a càrrec del bufet Sunyer-Montoro, advocats assessors d’Infermeres de Catalunya.

Documentació a aportar:

  • DNI anvers i revers
  • Contracte de treball o nomenament
  • Darrera nòmina

Apunta’t al procés de reclamació aquí:

https://afiliades.infermeresdecatalunya.cat/activitat/15/Reclamacio-del-complement-dedicacio-exclusiva-per-al-personal-d-infermeria-de-l-ICS/

Tens dubtes sobre el procés? Aquí tens les respostes als dubtes més habituals

També ens pots fer arribar la teva consulta aquí

L'entrada Reclamació del complement dedicació exclusiva per al personal d’infermeria de l’ICS ha aparegut primer a Infermeres de Catalunya.