Notícies Infermeres

Societats científiques, associacions i sindicats ens unim per dur a terme accions per millorar la situació de les infermeres

Escrit el 25/03/2022
Octavi Rodriguez Blanco

Ahir, 24 de març, Infermeres de Catalunya vam participar en la primera trobada convocada per la Societat Catalano-Balear d’Infermeria amb finalitat de crear un espai d’unió i acció conjunta amb les societats científiques, associacions professionals i sindicats que representem i treballem per les infermeres de Catalunya.

Per primera vegada, totes les entitats de representació social, professional i laboral ens unim per avaluar i posar en comú els problemes més immediats i urgents que tenim les infermeres a Catalunya i posar-nos d’acord per dur a terme accions de forma conjunta per exigir les solucions necessàries per millorar les condicions laborals, professionals i socials de les infermeres i infermers de Catalunya.

Des d’Infermeres de Catalunya lamentem que cap col·legi professional, ni el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, hagin acudit a la convocatòria.

Fem una crida als quatre col·legis catalans, que tenen com a última finalitat representar les infermeres i els infermers, perquè s’uneixin a l’acció conjunta amb la resta de societats científiques, associacions professionals i sindicats.

Creiem que cap infermera entendria la no participació dels col·legis professionals a un moviment que uneix a tots els actors de representació en una lluita conjunta per posar fi a la crítica situació en què ens trobem les infermeres catalanes.

L'entrada Societats científiques, associacions i sindicats ens unim per dur a terme accions per millorar la situació de les infermeres ha aparegut primer a Infermeres de Catalunya.