Notícies Infermeres

Ens adherim a les mobilitzacions de Marea Blanca per una Atenció Primària universal i pública

Escrit el 28/06/2021
Infermeres de Catalunya

El 30 de juny moviments socials i veïnals amb el suport de sindicats, col·lectius de professionals del sector i forces polítiques, es mobilitzaran arreu de Catalunya en defensa de l’atenció primària reclamant la reobertura dels CAPS i consultoris locals

Més de 100 entitats s’han adherit a la mobilització que tindrà lloc el proper dimecres, 30 d’abril, en defensa de l’atenció primària.

Col·lectius en defensa del dret a la salut i la sanitat pública, sindicats, forces polítiques, plataformes i moviments socials de tota mena, però per sobre tot el moviment veïnal, passant per les principals Federacions d’Associacions de Veïns i Veïnes fins a grups de població autoorganitzats per a l’esdeveniment, donen suport a una mobilització descentralitzada que tindrà lloc arreu de Catalunya amb més de 35 concentracions i mobilitzacions que es repartiran des de les 10.30 a Lleida fins a les 20 hores a Castellbisbal, tant a grans ciutats com Barcelona (amb accions a diferents barris de la ciutat), Tarragona, Girona, L’Hospitalet de Llobregat Sabadell, Terrassa, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, El Prat, Mataró, Esplugues, fins a localitats com Masquefa, Polinyà o Abrera.

La jornada tindrà el tret de sortida a la roda de premsa convocada pel mateix dimecres a les 9. 30 hores a Barcelona, als jardins del davant del Departament de Salut on ens acompanyaran representants dels diferents moviments socials i veïnals, forces polítiques i sindicals adherides que consistirà en la lectura del manifest.

Desitgem que la jornada sigui un èxit i el primer pas, tant d’una lluita transversal en defensa de l’atenció primària, com que ens permeti les complicitats necessàries per a desenvolupar la lluita de totes per la defensa del dret a la salut i un servei nacional de salut realment universal i públic.

Llegeix aquí el manifest en defensa de l’Atenció Primària

L'entrada Ens adherim a les mobilitzacions de Marea Blanca per una Atenció Primària universal i pública ha aparegut primer a Infermeres de Catalunya.