Notícies Infermeres

Infermeres de Catalunya ens adherim a la campanya LA SALUT #NOERAAIXÒ i a la manifestació del 3 abril

Escrit el 31/03/2022
Octavi Rodriguez Blanco

Infermeres de Catalunya ens adherim al moviment LA SALUT #NOERAAIXO. Campanya unitària de diferents col·lectius i entitats de tot Catalunya.

Una sanitat en precari, amb llargues llistes d’espera i un personal esgotat per les males condicions laborals. Un sistema on els recursos públics es destinen a serveis privatitzats de baixa qualitat, i sense mecanismes per saber quin és el destí final dels diners. La Salut #NoEraAixò

Ha arribat el moment de defensar els nostres drets. Necessitem un canvi de model; que sigui universal, cent per cent públic, de qualitat i basat en l’atenció primària. Però reclamar un nou model no exclou assenyalar mesures concretes que cal implementar, perquè la situació és urgent.

Llegeix aquí el manifest amb les reclamacions

MANIFESTACIÓ 3 D’ABRIL 12:00

S’ha convocat una manifestació el diumenge 3 d’abril, on professionals i sindicats estan cridats a trobar-se a la Ronda de Sant Pere/Bailén a les 12:00

L'entrada Infermeres de Catalunya ens adherim a la campanya LA SALUT #NOERAAIXÒ i a la manifestació del 3 abril ha aparegut primer a Infermeres de Catalunya.